Training Microsoft 365

  • Vaardigheden Microsoft 365 verbeteren
  • Efficiënt werken met Microsoft 365 applicaties
  • Samenwerken binnen Microsoft 365 omgeving
No items found.

Aan de slag met Microsoft 365

Gedurende deze interactieve sessie verkennen we samen de veelzijdige omgeving van Microsoft 365. We zullen je wegwijs maken in de Microsoft applicaties die jij het meest wil gebruiken en/of wil perfectioneren. Denk aan het organiseren van je OneDrive, je Outlook agenda koppelen of een perfecte Excel maken en doorverwijzen.

We bieden de trainingen aan op 3 niveau's: basis, gevorderd en expert.

De insteek van de training is praktisch en interactief. Wat je leert, moet je gelijk kunnen inzetten in de klas of met collega's.

Onze trainers

David

Het zijn vaak de kleine knopjes en dingetjes die deze training succesvol maken voor docenten of onderwijs ondersteunend personeel. De reactie: "Oh, dit gaat mij zoveel tijd schelen nu ik dit weet." is een klassieker in de training Microsoft365.

Jessie

Het leuke aan de trainingen Microsoft365 is dat wat ze leren direct kan worden toegepast. Of dit nou een docent is die hierdoor goed weet hoe Teams werkt of OOP'ers die een goede structuur willen voor het bewerken en delen van documenten.

Sam

In de training over Microsoft 365 apps helpen we veel docenten met werken in de cloud. Vooral op het gebied van samenwerken en bestanden delen boeken docenten veel vooruitgang.

In 4 stappen een training bij jou op school

  1. Intakegesprek om te kijken waar de wensen van de groep liggen.
  2. Samen stellen we vast aan welke programma's we gaan werken en kijken we naar de duur van de sessie(s).
  3. We verzorgen de training bij jou op school.
  4. We bespreken na hoe het gegaan is.

Docenten en partners aan het woord

Schoolblocks draagt bij aan de professionalisering van de medewerkers van LMC-vo. Wij zijn enorm dankbaar voor hun kwalitatief goede cursussen en waarderen het nauwe contact. Aankomend schooljaar zetten wij deze samenwerking graag voort! '

Sabine Kuiper

Programma coördinator & Opleidingsadviseur - LMC Academie

Schoolblocks is gespecialiseerd in het geven van trainen over online lesgeven, hybride onderwijs en Windows 365. De trainingen worden altijd in goed overleg en op maat aangeboden. Zo kunnen we ons hele personeel bedienen van beginner tot expert!

Tommer Franken

Johan de Witt

“De expertise van Schoolblocks op het gebied van digitaal lesgeven helpt de Haagse opleidingsscholen enorm bij de uitdagingen waar we voor staan op het gebied van online en hybride onderwijs.

Judith de Ruijter

Programmamanager HOS en 4OLS

Veelgestelde vragen

No items found.