Schrijf je nu in voor ons pro evenent op 18 april!
Schrijf je in

Lesmateriaal voor het praktijkonderwijs

  • Lesmethodes voor het praktijkonderwijs
  • Lesmateriaal heeft praktische insteek
  • Sluit aan bij belevingswereld leerlingen
  • Leerlijnen voor burgerschap, digitale geletterdheid, Engels en Executieve Functies
Bekijk ons praktijk onderwijs lesmateriaal

Ontwikkelt door en voor het praktijkonderwijs

Onze burgerschapmethode, Engels methode en Executieve Functies methode zijn ontwikkeld met docenten van het Praktijkonderwijs. We geloven erin dat leerlingen van het praktijkonderwijs lesmateriaal moeten krijgen dat aansluit bij hun belevingswereld en aansluit op de maatschappij van nu en de toekomst. Dat betekent dat we onze lesmodule blijven doorontwikkelen. Dus geen statische methode waarin achterhaalde concepten staan, maar levende methodes die gemakkelijk up to date blijven en ook door jou altijd zijn aan te passen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het lesmateriaal geschikt?

Het lesmateriaal dat we hebben ontwikkeld is voornamelijk gericht op klas 1 t/m 3. Er zijn ook pro-scholen die het materiaal verdelen over klas 1 t/m 4.

Wat maakt het pro lesmateriaal van Schoolblocks uniek?

Het lesmateriaal van Schoolblocks is speciaal voor en in samenwerking met het praktijkonderwijs ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat het lesmateriaal goed inspeelt op de belevingswereld van jullie leerlingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in luisterknoppen naast de leestekst.

Is het lesmateriaal volledig digitaal?

Nee, het lesmateriaal is niet volledig digitaal. In onze lesmethodes vind je naast de online lessen, die zijn gemaakt in LessonUp, ook extra werkbladen en werkvormen die je 'offline' met jouw leerlingen kan behandelen. Zo kun je een goede mix vinden van online en offline werken.

Hoe kan ik het materiaal gratis uitproberen?

Door op de blokken hierboven te klikken, kun je meer informatie vinden over het lesmateriaal waarin jij geïnteresseerd bent en ook een demo aanvragen. We helpen je graag verder!

Demo aanvragen of benieuwd naar de prijzen?

Prijzen

Ga naar een lesmethode en bekijk onderaan de prijzen.