Gedreven om het beste onderwijs te ontwikkelen

Schoolblocks is een jonge en dynamische organisatie die gedreven is om het beste onderwijs te ontwikkelen. Samen met scholen willen we ervoor zorgen dat leerlingen en docenten hun vaardigheden ontwikkelen. 

Lees verder over Schoolblocks

Wat wij doen

Schoolblocks ontwikkelt lesmethodes voor leerlingen en helpt docenten met professionaliseren. We zien dat de maatschappij ontzettend snel verandert en die maatschappij willen we koppelen aan het klaslokaal. Of dit nu een 360 graden taaldorp, een academy voor docenten of een doorlopende leerlijn Burgerschap is.

Als we denken dat het bijdraagt aan beter onderwijs dan gaan we aan de slag. Samen met partners als LessonUp, Micr.io en Q42 hebben we alle kennis en kunde beschikbaar om een prachtige leeroplossing voor leerlingen en docenten te ontwikkelen.

Wie wij zijn?

Bij Schoolblocks heeft iedereen passie voor onderwijs. We noemen onszelf gekscherend ook wel ‘n beetje vakidioten met een gezamenlijke missie: Het klaslokaal verbinden aan de maatschappij. 

Daarom werken we elke dag hard aan leeroplossingen voor leerlingen en docenten die aansluiten op de belevingswereld en die eigenaarschap geeft aan zowel de leerling als de docent. We hebben niet de illusie dat we de perfecte leeroplossing voor die ene leerling of die ene docent bij jou op school kunnen ontwikkelen. We kunnen er wel voor zorgen dat we een docent een stukje eigenaarschap geven, zodat die docent de perfecte leeroplossing voor die ene leerling kan bieden. We zien onszelf daarom niet als een klassieke uitgever, maar als een partner van scholen.

Kom jij ons team versterken?
Meer over werken bij Schoolblocks

Onze plek: onderwijsminded in de Binckhorst

We zitten in de Binckhorst, specifiek in het Apollo 14 gebouw. Dit is misschien wel de bekendste tech hub van Den Haag, maar zeker ook onderwijsminded. Samen met buren als LessonUp, Q42, Micr.io en Buro Brand werken we aan het beste onderwijs in Nederland. De Binckhorst is voor ons de ideale mix tussen traditionele & sterke bedrijven en vernieuwende initiatieven. Het beste van deze beide werelden proberen we elke dag mee te nemen in ons kantoor en Learning Lab.