Het onderwijs vaardiger maken

Wie we zijn

Gedreven om het beste onderwijs te ontwikkelen

Schoolblocks is een jonge en dynamische organisatie die gedreven is om het beste onderwijs te ontwikkelen. Niet een standaard oplossing, maar echt kijken met de school waar de behoefte ligt en daarop een leeroplossing bouwen. In ons team werken docenten, data-analisten en grafisch vormgevers. Juist de combinatie tussen mensen van binnen en buiten het onderwijs zorgt ervoor dat we op een verfrissende manier kunnen en blijven kijken naar onderwijs.

Wat wij doen

Leeroplossingen voor scholen

Schoolblocks helpt docenten en leerlingen met vaardigheden. Dit doen we door leeroplossingen voor scholen te ontwikkelen die aansluiten op het SLO, maar vooral ook bij de snel veranderende maatschappij. Of dit nu 360 graden experience, een gepersonaliseerde onderwijsassistent (Monkee), een academy voor docenten of een doorlopende leerlijn Mens & Natuur is. Als we denken dat het bijdraagt aan beter onderwijs dan gaan we aan de slag. Samen met partners als LessonUp, Micr.io en Q42 hebben we alle kennis en kunde beschikbaar om de ideale leeroplossing voor een school te ontwikkelen.

Onze plek

Onderwijsminded in de Binckhorst

We zitten in de Binckhorst, specifiek in het Apollo 14 gebouw. Dit is misschien wel de bekendste tech hub van Den Haag, maar zeker ook onderwijsminded. Samen met buren als LessonUp, Q42, Micr.io en Buro Brand werken we aan het beste onderwijs in Nederland. De Binckhorst is voor ons de ideale mix tussen traditionele & sterke bedrijven en vernieuwende initiatieven. Het beste van deze beide werelden proberen we elke dag mee te nemen in ons kantoor en Learning Lab.

Wil je in contact komen met ons?

Mail

info@schoolblocks.nl

Telefoon

070- 205 91 00

WhatsApp

070- 205 91 00