Leeromgeving
voor docenten

Via onze leeromgeving professionaliseert je sectie, je werkgroep en je stuurgroep. En uiteraard ook jezelf.

laptop

Unieke leeromgeving

Leren kan individueel of in groepen plaatsvinden. Onze leeromgeving biedt voor beiden mogelijkheden. We specialiseren ons in een online leeromgeving voor teams, zoals secties, werkgroepen en stuurgroepen. We leggen de basis voor individuele kennis en teamontwikkeling. Of je nu als team wilt professionaliseren in effectief vergaderen of formatief leren.


In onze leeromgeving vind je meer dan 150 individuele leerplannen en vele teamtrainingen die je direct kunt starten of kunt aanpassen zodat het perfect past bij jouw team, sectie of vakgroep.

De voordelen

In eigen tijd

In onze leeromgeving kun je plaats en tijdonafhankelijk leren. Jij of je team kan zelf bepalen wanneer je jezelf wilt ontwikkelen.

Teamtrainingen

Naast individuele trainingen hebben we ook teamtrainingen zodat je direct met je sectie, vakgroep of werkgroep aan de slag kunt.

Eigenaarschap

Onze (team) trainingen zijn altijd aan te passen, zodat je de (team)training helemaal op maat kan maken voor jouw sectie of vakgroep.

Interactief

Geen lappen tekst, maar korte video’s, simulaties en interessante oefeningen.

No items found.

Thema's

Docenten en partners aan het woord

“De expertise van Schoolblocks op het gebied van digitaal lesgeven helpt de Haagse opleidingsscholen enorm bij de uitdagingen waar we voor staan op het gebied van online en hybride onderwijs.

Judith de Ruijter

Programmamanager HOS en 4OLS

“Samen opleiden van leraren = intensief samen- werken tussen lerarenopleidingen en opleidings- scholen. Het is geweldig dat de gemeente Den Haag en een bedrijf als Schoolblocks passende trainingen en webinars aanbieden die docenten verder helpen!”

Sjaak Nuijt

Regiocoördinator Hogeschool Rotterdam voor Den Haag

Demo aanvragen of benieuwd naar de prijzen?

Prijzen

Prijs per docent per jaar afhankelijk van het aantal docenten en de duur van de toegang. Zie afbeelding hieronder.