Tijdelijke actie: probeer lesmethode Taaldorp360 nu gratis uit tot het eind van het schooljaar!
Probeer nu!

Lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs

  • Lesmethodes voor het voortgezet onderwijs
  • Doorlopende leerlijnen
  • Weinig voorbereidingstijd voor docenten
  • Sluit aan bij belevingswereld leerlingen
Bekijk ons voorgezet onderwijs lesmateriaal

Gedreven om het beste onderwijs te ontwikkelen

Schoolblocks is een jonge en dynamische organisatie die gedreven is om het beste onderwijs te ontwikkelen. Niet een standaard oplossing, maar echt kijken met de school waar de behoefte ligt en daarop een leeroplossing bouwen. In ons team werken docenten, data-analisten en grafisch vormgevers. 
Juist de combinatie tussen mensen van binnen en buiten het onderwijs zorgt ervoor dat we op een verfrissende manier kunnen en blijven kijken naar onderwijs.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het lesmateriaal geschikt?

Het lesmateriaal van Schoolblocks is bij de meeste methodes gericht op de onderbouw. Al zijn er ook methodes, zoals Taaldorp360, die ook ingezet kunnen worden in hogere klassen.

Kan ik differientiëren op niveau van de leerlingen?

Ja, je kunt op verschillende manieren diffientiëren op niveau. Allereerst hebben de meeste lesmethodes van Schoolblocks een vmbo en havo/vwo variant. Hiernaast biedt het leersysteem jou de mogelijikheid om verschillende lessen uit te delen aan verschillende leerlingen. Zo kan je jouw leerlingen op maat bedienen met een les die past bij het niveau van de leerling.

Is het lesmateriaal volledig digitaal?

Nee, het lesmateriaal is niet volledig digitaal. In veel van de lesmethodes vind je naast de online lessen, die zijn gemaakt in LessonUp, ook extra werkbladen en werkvormen die je 'offline' met jouw leerlingen kan behandelen. Zo kun je een goede mix vinden van online en offline werken.

Hoe kan ik het materiaal gratis uitproberen?

Als je bovenstaand formulier invult, dan nemen wij contact met je op. Vervolgens zetten we het materiaal gratis voor je open om uit te proberen.

Demo aanvragen of benieuwd naar de prijzen?

Prijzen

Ga naar een lesmethode en bekijk onderaan de prijzen.