– CONTACT –

– CONTACT –

Saturnusstraat 14 – 2516 AH Den Haag
T: 070 – 205 91 00
E: info@schoolblocks.nl
KvK: 754 863 50
BTW: 860 299 624 B01

Klik hier voor onze voorwaarden & regelingen.

– OVER ONS –

Op maat creëren en implementeren. Daar staan we voor. Dit doen we voor het po en vo. Daarnaast verzorgen we trainingen aan docenten, opleidingsscholen en hogescholen op het gebied van digitale vaardigheden. We geloven niet in vaste methodes, maar in lesmateriaal dat past bij jouw school en leerlingen! Daar krijgen we energie van. We hebben een frisse kijk op onderwijs en willen onderwijs verbinden met de rest van de maatschappij.

– CULTUUR –

pioneer

– PIONEER –

bouw

– BOUW –

groei

– GROEI –

We zijn een jong bedrijf, maar hebben ruimschoots ervaring in het onderwijs. We zijn niet bang om te pionieren. We delen graag kennis en hebben hiervoor een learning lab waar docenten aan lesmateriaal kunnen werken.

– TEAM –

Schoolblocks bestaat uit een enthousiast team van onderwijsprofessionals en mensen van buiten de onderwijswereld. Ons doel is gaaf lesmateriaal ontwikkelen waar scholen, docenten en leerlingen blij mee zijn.

– VACATURES –

– STAGIAIRE –

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Vind je onderwijs of grafisch vormgeven interessant dan hebben wij verschillende stageopdrachten. Afhankelijk van het aantal dagen krijg je een marktconforme stagevergoeding. SchoolBlocks is een erkend leerbedrijf voor MBO, HBO/WO studenten.