Schoolblocks maakt toekomstgericht lesmateriaal voor scholen

Ontdek wat Schoolblocks doet
schoolblocks-block

Ons lesmateriaal

uitleg-docent
docent-voor-klas

Zo verbind jij de maatschappij aan het klaslokaal

De ontwikkelingen in de maatschappij gaan razendsnel. Als school wil je hierop inspelen en leerlingen succesvol laten deelnemen aan de maatschappij van nu en de toekomst. Bij Schoolblocks zorgen we ervoor dat ons lesmateriaal actueel is en leerlingen vaardigheden ontwikkelen die ze direct kunnen toepassen. Zo verbind jij als docent de maatschappij aan het klaslokaal!

Docenten en partners aan het woord

Schoolblocks is voor ons echt een partner waarmee we onze visie op leren kunnen realiseren. We ervaren de samenwerking als erg prettig en wederzijds. Zelf vind ik het onwijs gaaf dat onze docenten naar het Learning Lab gaan om samen met Schoolblocks onderwijs te ontwikkelen.

Leonie Drabbe

Directeur 's Gravendreef College

“Onze samenwerking met Schoolblocks kan ik eigenlijk alleen maar omschrijven als "inspirerend" en "synergetisch". Het team bij Schoolblocks is enorm gedreven om het onderwijs écht te helpen en dat merk je in alles. We zijn trots dat we met LessonUp deel uitmaken van de propositie van Schoolblocks.”

Kars Veling

Oprichter LessonUp

“Samen opleiden van leraren = intensief samen- werken tussen lerarenopleidingen en opleidings- scholen. Het is geweldig dat de gemeente Den Haag en een bedrijf als Schoolblocks passende trainingen en webinars aanbieden die docenten verder helpen!”

Sjaak Nuijt

Regiocoördinator Hogeschool Rotterdam voor Den Haag

“De expertise van Schoolblocks op het gebied van digitaal lesgeven helpt de Haagse opleidingsscholen enorm bij de uitdagingen waar we voor staan op het gebied van online en hybride onderwijs.

Judith de Ruijter

Programmamanager HOS en 4OLS

Een professioneel en jong team dat denkt in kansen en mogelijkheden en graag meedenkt over verbetering van het huidige onderwijs. Niet alleen onze leerlingen worden meer ICT bewust en vaardig maar ook wij als team van obs de Parachute!

Mariella Ditmar

Directeur OBS De Parachute

Schoolblocks is een jonge en dynamische organisatie die leerlingen en collega's in het onderwijs digitaal vaardiger maken. Het lesmateriaal en de trainingen die ze ontwikkelen zijn gebruiksvriendelijk en heel aantrekkelijk.

Sarah Attia

Docent GCL Leidschendam

Veelgestelde vragen

No items found.